Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Woonzorgvoorziening De Meerenburgh - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Woonzorgvoorziening De Meerenburgh

Zorg (Sociale economie)

De Meerenburgh is een particuliere woonzorgvoorziening voor senioren die niet langer zelfstandig kunnen of willen wonen. Kleinschaligheid en aandacht voor de oudere mens zijn de sleutelwoorden. De Meerenburgh heeft acht zorgstudio's / kamers, vier op de begane grond en vier op de verdieping. Er is een lift aanwezig. Door de diversiteit van het gebouw verschillen alle studio’s van elkaar zowel van indeling, oppervlakte en situering doch met een gelijkwaardige kwaliteit en voorzieningen niveau. Zo heeft elke zorgstudio een eigen badkamer met douche en toilet en heeft elke kamer een kitchenette om evt. zelf koffie en thee te zetten en een kleine koelkast. De kamer kan door de bewoner zelf worden ingericht en onder voorwaarden is een huisdier welkom.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Meerenburg 10
6615 AA
Leur
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.