Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WO-ZU-XIX-Wind - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
WindinL WindinL Duurzame energie
Windkr-acht Windkr-acht Duurzame energie

WO-ZU-XIX-Wind

Duurzame energie (Natuur en milieu)

WO-ZU-XIX-Wind is een windpark met 5 Vestas V90 3 MW turbines in Heerenveen. De turbines hebben een hubhoogte van 80 meter. Met ongeveer 35.000.000 kWh stroomproductie per jaar is het windpark goed voor 10.000 Nederlandse huishoudens.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
It Dok 2
8447GL
HEERENVEEN
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.