Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windpark Zeeland I B.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Windpark Vader Piet Windpark Vader Piet Duurzame energie
Windpark Zeebiestocht BV Windpark Zeebiestocht BV Duurzame energie
Windpark-Burgervlotbrug Windpark-Burgervlotbrug Duurzame energie
Windturbine RIFF Windturbine RIFF Duurzame energie

Windpark Zeeland I B.V.

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Windpark Zeeland I BV exploiteert op drie verschillende locaties windparken in Zeeland. Eén daarvan is Windpark Jacobahaven. De tot dit park behorende 3 Vestas V90 windturbines produceren gemiddeld 30 miljoen kWh per jaar. Goed voor de jaarlijkse energievooziening van ruim 9.000 huishoudens.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
bij de werkhaven Jacobahaven
Kamperland, Zeeland
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .