Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windpark Zeebiestocht BV - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Windpark Suurhoffbrug Windpark Suurhoffbrug Duurzame energie
Windpark Vader Piet Windpark Vader Piet Duurzame energie
Windpark Zeeland I B.V. Windpark Zeeland I B.V. Duurzame energie
Windpark-Burgervlotbrug Windpark-Burgervlotbrug Duurzame energie

Windpark Zeebiestocht BV

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Windpark Zeebiestocht BV bij Biddinghuizen bestaat uit tien windturbines met een vermogen van 2,3 Megawatt per turbine. Het zijn moderne turbines met een nieuw rotorblad profiel waardoor het geluidsniveau naar beneden is gebracht en de effectieve windvang groter is. Het project is opgezet door ondernemers uit de buurt en levert energie voor 12.000 huishoudens.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Lisdoddeweg 52
8219 PR
Lelystad
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .