Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windpark Noordpolder B.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Windpark Kreekraksluis Windpark Kreekraksluis Duurzame energie
Windpark Neeltje Jans B.V. Windpark Neeltje Jans B.V. Duurzame energie
Windpark OSK Windpark OSK Duurzame energie
Windpark Roompotsluis B.V. Windpark Roompotsluis B.V. Duurzame energie

Windpark Noordpolder B.V.

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Windpark Noordpolder BV is een windpark bestaande uit vier windturbines type Enercon E82 met een totaal opgesteld vermogen van 9.2 MW. De locatie van het windpark bevindt zich nabij Sint Maartensdijk in Zeeland, wat één van de betere windlocaties van Nederland is. De activiteiten van Windpark Noordpolder BV bestaan onder andere uit het opwekken van duurzame energie en het verzorgen van informatie en educatie op het gebied van duurzame energie. Het beheer en de exploitatie van de turbines wordt gedaan door Coöperatieve Windenergievereniging Zeeuwind U.A.

http://www.zeeuwind.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Pierhoekseweg 3
4695 PE
Sint Maartensdijk
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.