Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windmolenpark Mammoethtocht B.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Windkracht Beheer Windkracht Beheer Duurzame energie
Windmolen Boerenzwaluw Windmolen Boerenzwaluw Duurzame energie

Windmolenpark Mammoethtocht B.V.

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Windmolenpark Mammoethtocht B.V. is een windpark bestaande uit tien windturbines type Enercon E70 te Lelystad met een totaal opgesteld vermogen van 23 MW. De gemiddelde productie voor dit windpark bedraagt 33.000.000 kWh per jaar. Uitgaande van een gemiddeld verbuik van 3400 kWh per huishouden per jaar voorziet dit park in de stroomvoorziening van bijna 10.000 huishoudens.

http://www.wur.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Runderweg
Lelystad
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .