Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Wijndomein Oude Waalstroom - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Verhoeven Melkgeiten Verhoeven Melkgeiten Biologische landbouw
Warmonderhofstede Warmonderhofstede Biologische landbouw
Wim en John van den Hengel Wim en John van den Hengel Biologische landbouw
Aurora Futura Aurora Futura Duurzame energie

Wijndomein Oude Waalstroom

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

In het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard, nabij Hurwenen, vindt u de wijngaard van Wijndomein Oude Waalstroom. Hier produceren Huib Overmars en Lotte Rippen, op een ambachtelijk en verantwoorde manier, kwaliteitswijnen van Nederlands bodem. Naast de wijnen bieden zij ook diverse activiteiten en workshops om kennis te maken met Nederlandse wijn en de Wijngaard Oude Waalstroom in het bijzonder.

http://www.wijndomeinoudewaalstroom.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Jannestraat 1A
5327 KR
Hurwenen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.