Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van BredeKop Wind bvba - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Atout-Wal SCRL Atout-Wal SCRL Duurzame energie
Berrentec Belgïe Berrentec Belgïe Duurzame energie
Bégawatts Bégawatts Duurzame energie
CSPV 2 CSPV 2 Duurzame energie

BredeKop Wind bvba

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Het windpark ‘BredeKop Wind’ ligt langs de E17, op de grens van Berlare en Zele, ten zuiden van Lokeren. Het omvat drie windturbines met masten van 100 meter hoog en wieken met een rotordiameter van 92,5 meter. Samen hebben ze een totale capaciteit van 6,15 MW, wat goed is voor voldoende groene stroom voor bijna 4.500 gezinnen. De turbines zijn operationeel sinds mei 2013. De projectvennootschap BredeKop Wind zal het park uitbaten. Fortech is de meerderheidsaandeelhouder van BredeKop Wind, en baat ook windparken uit in Kruibeke, Melsele, Beveren en Sint-Gillis-Waas. Voor de verdeling van de groene stroom zorgt de coöperatie Wase Wind, die ook de gezinnen en bedrijven uit de regio de kans geeft mee te participeren. Triodos Bank heeft ‘BredeKop Wind’ gefinancierd en financierde eerder al windparken van Fortech.

http://www.fortech.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Moortelstraat
9240
Zele
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.