Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Wijkgezondheidscentrum Zuidrand vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Wijkgezondheidscentrum Zuidrand vzw

Zorg (Sociale economie)

Wijkgezondheidscentrum Zuidrand vzw is een multidisciplinaire groepspraktijk met huisartsen, een verpleegkundige en een maatschappelijk werker. Inwoners van Hoboken, Kiel en het Valaar kunnen er terecht. Het centrum werkt forfaitair, wat wil zeggen dat patiënten zelf niet moeten betalen voor een consultatie. In plaats daarvan betaalt het ziekenfonds aan het centrum een vast maandelijks bedrag per ingeschreven patiënt. Naast het verstrekken van medische zorgen, organiseert het team van het wijkgezondheidscentrum ook preventieve activiteiten. Gezien de snelle groei van de activiteiten, drong een verhuizing zich op. Het centrum vond een ruimer pand in de De Bosschaertstraat in 2020 Antwerpen. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop en inrichting daarvan.

http://dekleurvangeld.be/?p=756

http://www.wgczuidrand.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
De Bosschaertstraat 289
2020
Antwerpen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.