Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Wattbaan - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
WNF Zonnewoningen WNF Zonnewoningen Duurzaam vastgoed
Walen Weeshuis Walen Weeshuis Duurzaam vastgoed
Westergasfabriek Hotel Westergasfabriek Hotel Duurzaam vastgoed
Wonion Wonion Duurzaam vastgoed

Wattbaan

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het Huis van de Sport, in portefeuille van Triodos Vastgoedfonds sinds einde 2007, is een modern multifunctioneel kantoorgebouw met een zeer open structuur, bestaande uit een begane grond en drie verdiepingen aan weerszijden van een atrium, verbonden door loopbruggen en trappenhuizen. Huurder is Stichting Nationaal Huis van de Sport, die de ruimtes weer doorverhuurt aan negen nationale sportbonden, zoals de hockeybond, de zwembond, de volleybalbond, de basketbalbond en de wielren unie. Het pand had energielabel C en heeft na een aantal verbeteringen nu label B.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde, duurzaam gerenoveerde en duurzaam beheerde panden en monumenten. Triodos Vastgoedfonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren. Beleggingen vinden plaats in Nederland.

Adres:
Wattbaan
Nieuwegein
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.