Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Wattbaan - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Volkshotel Volkshotel Duurzaam vastgoed
WNF Zonnewoningen WNF Zonnewoningen Duurzaam vastgoed
Werkspoor Werkspoor Duurzaam vastgoed
Westergasfabriek Hotel Westergasfabriek Hotel Duurzaam vastgoed

Wattbaan

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het Huis van de Sport, in portefeuille van Triodos Vastgoedfonds sinds einde 2007, is een modern multifunctioneel kantoorgebouw met een zeer open structuur, bestaande uit een begane grond en drie verdiepingen aan weerszijden van een atrium, verbonden door loopbruggen en trappenhuizen. Huurder is Stichting Nationaal Huis van de Sport, die de ruimtes weer doorverhuurt aan negen nationale sportbonden, zoals de hockeybond, de zwembond, de volleybalbond, de basketbalbond en de wielren unie. Het pand heeft energielabel C. Er is een opdracht verstrekt om de haalbaarheid te onderzoeken, op welke wijze en met welke investeringen, het object minimaal een energielabel A kan verkrijgen. In overleg met de huurder zal een besluit genomen worden, hoe het pand energetisch en qua binnenklimaat in 2009 verbeterd kan worden.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde open-end vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde of beheerde panden en monumenten. Het fonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels. Indien passend kan echter ook in bijvoorbeeld scholen en kinderdagverblijven worden belegd. Beleggingen vinden plaats in Nederland. Aankoop en beheer van de panden gebeurt in samenwerking met Bouwfonds Real Estate Investment Management.

Adres:
Wattbaan
Nieuwegein
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .