Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WANDSCHAPPEN - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Vereniging Spade Ateliers Vereniging Spade Ateliers Kunst en cultuur
Vereniging de Binnenpret Vereniging de Binnenpret Kunst en cultuur
WORM WORM Kunst en cultuur
WOW Amsterdam WOW Amsterdam Kunst en cultuur

WANDSCHAPPEN

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

WANDSCHAPPEN bestaat uit de beeldend kunstenaars Nicole Driessens en Ivo van den Baar. Naast autonome kunst ontwikkelt WANDSCHAPPEN kunst in de openbare ruimte, in opdracht of op eigen initiatief. Vanuit de beeldende kunst heeft WANDSCHAPPEN een productiebedrijf voor kunst en design opgezet, o.a. voor een aantal gerenommeerde designlabels, zoals MOOOI, Marcel Wanders Studio, Thomas Eyck, Droogdesign en Waac’s. Een vaste groep van twintig beeldend kunstenaars en handwerkmensen uit Rotterdam Zuid participeert in dit systeem, zowel voor de productie van kunstwerken als van design. De synergie tussen kunst, design en handwerk levert voor beide vakgebieden bijzondere innovaties op.

http://www.wandschappen.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Frans Bekkerstraat 15
3082 TE
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .