Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Natuurwinkel Drachten - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Natuurwinkel Drachten

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De Natuurwinkel in Drachten gaat uit van de visie dat voeding meer is dan de som van de ingrediënten: voeding geeft ook leven. De ondernemers achter de winkel voelen een verantwoordelijkheid naar de aarde, flora, fauna en mensen, en behandelen deze met respect, op een duurzame manier. In de gezellige en overzichtelijke winkel is een breed scala aan natuurlijke producten te koop: geurige broden, frisse groenten en fruit, verse zuivel, lekkere (omfiets-)wijnen, natuurlijke supplementen, enz. In deze natuurwinkel is van alles te halen om op een gezonde en verantwoorde manier te leven. Frieda, Wytse en hun team staan je graag persoonlijk te woord en assisteren je waar nodig.

http://www.natuurwinkel.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Moleneind 57-59
9203 ZW
DRACHTEN
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.