Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vuurmeesters - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Vuurmeesters

Productie (Sociale economie)

Roland Voppel en Esther de Raat runnen het bedrijf Vuurmeesters, waar zij verschillende soorten warmtebronnen verkopen. Zo bieden zij diverse modellen speksteenkachels en unieke lemen kachels die Roland Voppel eigenhandig bouwt. De klant kan meedenken over het ontwerp van de kachel waardoor ze worden gekarakteriseerd door een vrije vormgeving. Voor de kachelbouw worden natuurlijke materialen gebruikt, zoals klei en leemsteen. Het grote voordeel van deze zuinige en milieuvriendelijke kachels is dat ze door de hoge opslagcapaciteit slechts een paar uur per dag gestookt hoeven te worden voor een ruimte vol aangename stralingswarmte. Bovendien zijn, door de optimale verbranding van het hout, de rookgassen schoon en brandt de kachel uiterst zuinig. Naast kachels worden ook fornuizen en bakovens volgens bovenstaand principe opgebouwd.

http://www.vuurmeesters.nl

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Grotestraat 48
7478 AD
Diepenheim
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.