Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Viewpoint Productions - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Turtle Beach VFX Turtle Beach VFX Professionele diensten
Tuyu Tuyu Professionele diensten
geWoonboot geWoonboot Professionele diensten
iinn Sustainable Beauty iinn Sustainable Beauty Professionele diensten

Viewpoint Productions

Professionele diensten (Sociale economie)

Viewpoint Productions produceert documentaires op maatschappelijk, cultureel en wetenschappelijk gebied, in samenwerking met omroepen, fondsen en maatschappelijke organisaties. Samen met een uitgebreid netwerk van regisseurs worden ideeen ontwikkeld en financiering en distributie zeker gesteld. Documentaires als Passie voor de Hermitage, Erfgenaam van Elsschot en Beperkt Houdbaar worden op tv uitgezonden en op DVD uitgebracht. De documentaires van Viewpoint reizen langs internationale festivals en zijn diverse malen bekroond. Viewpoint verzorgt ook nieuwe media producties zoals www.leesmij.nu en www.soundmuseum.fm. De producties van Viewpoint komen tot stand met steun van o.a. het Mediafonds, het Nederlands Fonds voor de Film, de BankGiro Loterij, de Mondriaan Stichting, Stichting Lezen, Oxfam Novib en het Letterkundig Museum. Zusterbedrijf Editpoint verzorgt het technische traject van audiovisuele producties: montage, geluidsnabewerking, streaming, duplicatie, autoring en ondertiteling.

http://www.viewpointdocs.com

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Nieuwendammerdijk 538
1023 BX
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.