Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Via Natura - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Thúskomme Thúskomme Natuurvoeding
Urban Cacao Urban Cacao Natuurvoeding
Warmonderhofboomgaard Warmonderhofboomgaard Natuurvoeding
Willem & Drees Willem & Drees Natuurvoeding

Via Natura

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Natuurwinkel Breda is een biologische winkel in het hart van Breda en wordt gerund door twee dames met een passie voor biologische voeding. Jacquelien Looijen en Ina Brouwer hebben alle twee een sterke verbinding met authenticiteit, kwaliteit en plezier in eten. Natuurwinkel Breda is ervan overtuigd dat de producten zoals deze in de natuur worden aangeboden, voor de mens het beste zijn. De dames van Natuurwinkel Breda betrekken de klanten bij de bereiding van de biologische voeding en organiseren regelmatig proeverijen waarbij klanten vrijblijvend kunnen proeven. Biologische voedingsmiddelen staan bij hen in eerste instantie voor betere smaak, denk aan zongerijpte tomaten, olijven, pesto's of tapenades. Biologisch eten is een waar culinair feest. Alle artikelen van Natuurwinkel Breda zijn dan ook gegarandeerd vrij van alle soorten toevoegingen en bestrijdingsmiddelen. Kortom puur en gezond genieten voor iedereen en precies zoals de natuur het heeft bedoeld!

http://www.natuurwinkelbreda.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Nieuwe Haagdijk 7
4811 TB
Breda
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.