Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vereniging Spade Ateliers - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Vechtclub XL Vechtclub XL Kunst en cultuur
Vereniging Kostgangers Vereniging Kostgangers Kunst en cultuur
Vereniging de Binnenpret Vereniging de Binnenpret Kunst en cultuur
WORM WORM Kunst en cultuur

Vereniging Spade Ateliers

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Werkvereniging Spade Ateliers is opgericht in 2004 voor de aankoop van een pand aan de Spadestraat in Nijmegen. Dit doet nu dienst als kunstbedrijfverzamelgebouw. Hier biedt de vereniging atelierruimte aan haar leden en probeert zij een optimaal werkmilieu te scheppen voor kunstenaars van verschillende disciplines om hun cultureel ondernemerschap uit te oefenen. Het gebouw biedt plaats aan veertien ateliers; aan de voor- en zijkant van het gebouw bevindt zich een tuin waarin gewerkt kan worden. Verder stimuleert en steunt de vereniging initiatieven zoals het organiseren van culturele activiteiten, het overdragen van culturele kennis en ervaring en het gezamenlijk naar buiten treden van de verschillende leden. De leden vormen een bijzonder samenspel van kunstenaars, vormgevers en kunstbedrijven. Zij hopen ook andere kunstenaars te inspireren tot het vinden van een permanente werkplek.

http://www.spadeateliers.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Spadestraat 4
6532 TW
Nijmegen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.