Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vereniging Kostgangers - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Vanessa Vromans Vanessa Vromans Kunst en cultuur
Vechtclub XL Vechtclub XL Kunst en cultuur
Vereniging Spade Ateliers Vereniging Spade Ateliers Kunst en cultuur
Vereniging de Binnenpret Vereniging de Binnenpret Kunst en cultuur

Vereniging Kostgangers

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Gebouw Kostgewonnen in Amsterdam Oud-West is in 1993 gekraakt. In 2005 is het door de krakers, verenigd in vereniging Kostgangers, aangekocht. Van 2006 t/m 2009 is het pand gerenoveerd, hierbij speelde zelfwerkzaamheid een grote rol. Er heeft ook een herindeling plaatsgevonden waardoor het aantal huurders kon stijgen. Er zijn 20 hoofdhuurders waarbij gezamelijk ruim 50 mensen werken. In het pand zitten ontwerpers, kunstenaars, mediamakers, een theater, creche en andere kleinschalige bedrijvigheid.

http://kostgewonnen.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Derde Kostverlorenkade 34
1054 TS
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.