Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Eerste Hulp Bij Kunst - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
EM2 EM2 Kunst en cultuur
EYE Filmmuseum EYE Filmmuseum Kunst en cultuur
Egied Simons Egied Simons Kunst en cultuur
Eric Hoens Eric Hoens Kunst en cultuur

Eerste Hulp Bij Kunst

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Vereniging Eerste Hulp Bij Kunst (EHBK) is ontstaan in 1999 uit een krakerinitiatief.
Het pand waarin de vereniging gevestigd is wordt door de kunstenaars niet alleen gebruikt om in te wonen en te werken, maar staat ook geregeld open voor publiek. Er zijn ateliers en gemeenschappelijke ruimten waarin een groot aantal sociaal-culturele en educatieve activiteiten worden georganiseerd. Per jaar staan er ca. 300 voorstellingen op de agenda. Het beheer van het pand is in handen van de actieve gebruikers, die zich hebben verenigd in EHBK. In 2007 werd aan Vereniging Eerste Hulp Bij Kunst de ‘Amsterdamprijs voor de Kunsten’ toegekend. De vereniging heeft zich ten doel gesteld om autonoom te blijven en hierbij naar duurzame oplossingen te zoeken.

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Overtoom 301
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.