Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Spanjaardshof - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Sophie's Kunstprojecten Sophie's Kunstprojecten Kunst en cultuur
Soraya Ebrahimi Soraya Ebrahimi Kunst en cultuur
Split Second Sound Split Second Sound Kunst en cultuur
Stadschouwburg Amsterdam Stadschouwburg Amsterdam Kunst en cultuur

Spanjaardshof

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Spanjaardshof in Den Haag verhuurt werk- en atelierruimte aan ongeveer dertig beeldend kunstenaars en een aantal bedrijfjes. Het is een bijzonder gebouw met veel historie. Het pand dateert uit 1880 en werd tot 1975 als verpleeghuis gebruikt/ Begin jaren tachtig werd het gekraakt. Nu is het al meer dan drie decennia een culturele broedplaats waar ook exposities gehouden worden. Jaarlijks wordt er een open dag georganiseerd, alle ateliers zijn dan te bezichtigen. Het gebouw herbergt nog sfeervolle details zoals glas in lood, authentieke tegels en een negentiende-eeuwse gevel.

http://www.spanjaardshof.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Westeinde 58
2512 HE
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.