Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Marci Panis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Lodewijk Thijssen Lodewijk Thijssen Kunst en cultuur
Maas theater en dans Maas theater en dans Kunst en cultuur
Maria Roosen Maria Roosen Kunst en cultuur

Marci Panis

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Marci Panis is een broedplaats voor (podium)-kunsten. De doelstelling is het creëren van een klimaat waarbinnen podiumkunsten optimaal kunnen groeien en waarbij, in samenwerking met andere kunstdisciplines, onderzoek en dialoog centraal staan. Door de combinatie van verschillende disciplines en verschillende gebruiksfuncties van het gebouw ontstaat er een bedrijvigheid die een voedingsbodem levert voor synergie en kruisbestuiving. Een plek waarbij nieuwe initiatieven en nieuwe samenwerkingsverbanden ondersteund worden. Een gebouw dat geregeld zijn deuren openzet voor publiek en cursisten.

http://www.marcipanis.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Marcusstraat 52
1091 TK
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.