Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Venwoude - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Zen River Zen River Levensbeschouwing
l’Huy Préau l’Huy Préau Levensbeschouwing

Venwoude

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

Venwoude is een trainings- en bezinningscentrum op een prachtig landgoed in de bossen nabij Lage Vuursche. Venwoude staat voor het bewust ontwikkelen en leren inzetten van eigen kracht en kwaliteiten, vanuit betrokkenheid en afstemming op het grotere geheel. Via een scala aan trainingen en programma´s daagt Venwoude iedereen uit om het grotere potentieel in zichzelf aan te boren en in te zetten. Venwoude is ontstaan vanuit een passie voor persoonlijke groei en samenwerking in verbinding met elkaar. Als antwoord op de wereldwijde ecologische en sociale crisis van deze tijd, richt Venwoude zich de laatste jaren steeds meer op de bewustwording van de verbondenheid en eenheid van al het leven op aarde. Hierbij laten de bewoners en medewerkers van Venwoude zich inspireren door hedendaagse visionaire, evolutionaire denkers, moderne (kwantum) wetenschappelijke inzichten en kennis uit oude spirituele tradities.

http://www.venwoude.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Vuurse Steeg 1
3749 AN
Lage Vuursche
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.