Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ambassade Hotel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Ambassade Hotel

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Aan de Herengracht in Amsterdam is het stijlvolle Ambassade Hotel gevestigd. Verdeeld over tien zeventiende-eeuwse grachtenpanden heb je de keus uit 56 kamers. In de lobby, de salons en andere openbare ruimten vind je antieke meubelen en kleurige schilderijen van onder andere de Cobra-schilders.

Het Ambassade Hotel bevindt zich in het hart van de grachtengordel, die sinds 2010 op de UNESCO Werelderfgoed-lijst staat. Musea, restaurants en theaters bevinden zich op loopafstand. Voor toeristische herrie hoeven gasten niet bang te zijn, want het hotel is gelegen aan een rustig gedeelte van de gracht.

Het Ambassade Hotel is er voor wie wil genieten van de glorie van vroeger, met daarbij het comfort van nu. En voor literatuurliefhebbers is het helemaal een paradijs. Het hotel beschikt over een bibliotheek met ruim 4.000 boeken. Al deze boeken zijn gesigneerd door beroemde auteurs die zelf in het Ambassade Hotel hebben gelogeerd.

http://www.ambassadehotel.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Herengracht 341
1016 AZ
AMSTERDAM
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.