Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van V.O.F. Windpark Oom Kees - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
TexelEnergie Solar BV TexelEnergie Solar BV Duurzame energie
VOF Treurenburg VOF Treurenburg Duurzame energie
Vaanster Energie Vaanster Energie Duurzame energie

V.O.F. Windpark Oom Kees

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Windpark Oom Kees betreft een 6 MW project bestaande uit twee Vestas V90 turbines. De twee turbines van windpark Oom Kees komen tussen de turbines van het al bestaande windpark Waterkaaptocht te staan. Het windpark is gelegen nabij Wieringermeer in de provincie Noord-Holland. De verwachte productie voor dit windpark bedraagt 15.000.000 kWh per jaar. Uitgaande van een gemiddeld verbruik van 3400 kWh per huishouden per jaar voorziet dit park in de stroomvoorziening van 4411 huishoudens.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Oom Keesweg 24
1771 ME
Wieringermeer
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.