Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van V.O.F. Oosterwind - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
TexelEnergie Solar BV TexelEnergie Solar BV Duurzame energie
V.O.F. Windpark Oom Kees V.O.F. Windpark Oom Kees Duurzame energie
VOF Treurenburg VOF Treurenburg Duurzame energie

V.O.F. Oosterwind

Duurzame energie (Natuur en milieu)

V.O.F. Oosterwind exploiteert een windturbine type Vestas V47 te Den Helder met een totaal vermogen van 0,66 MW. De gemiddelde productie is 1.200.000 kWh per jaar. Uitgaande van een gemiddeld verbruik van 3400 kWh per huishouden per jaar voorziet deze turbine in de stroomvoorziening van 353 huishoudens.

http://www.eendragtig.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Den Helder
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .