Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van USVA - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

USVA

Zorg (Sociale economie)

USVA is een bedrijf dat gespecialiseerd is in voorzieningen, aanpassingen en hulpmiddelen voor mensen met een beperking. USVA heeft als doel om voorwaarden te scheppen om mensen met een beperking zelfstandig te laten functioneren en ze geestelijk en lichamelijk in balans te brengen. Om deze doelstelling te verwezenlijken is er onder andere een zorgboerderij en een werkplaats. Daarnaast assembleert USVA samen met haar werknemers vervoersmiddelen, over het algemeen driewielige fietsen, handbikes en producten die daarop betrekking hebben. Waar het om gaat is om mensen die niet mobiel zijn weer mobiel te maken, zodat men geheel zelfstandig weer activiteiten kan ondernemen.

http://www.usva-bikes.com

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Sangeldijk 16
7451 MG
Holten
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.