Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Uitgeverij Christofoor - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Studio M Studio M Productie
Tenso Tenso Productie

Uitgeverij Christofoor

Productie (Sociale economie)

Uitgeverij Christofoor is opgericht in 1975 en is voortgekomen uit de Christengemeenschap, vanuit het streven eigen boeken uit te kunnen geven. Inmiddels is de uitgeverij uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in spiritueel georiënteerde en kwalitatief hoogwaardige boeken. Elke jaar brengt de uitgeverij circa 30 nieuwe boeken uit, eerste drukken en herdrukken, van zowel Nederlandse als buitenlandse auteurs. Christofoor heeft van oudsher een naam op het gebied van verhalen, sprookjes, sagen en legenden. Nog steeds vormen verhalen een groot deel van het aanbod, evenals kinder- en prentenboeken. Andere pijlers van Christofoor zijn boeken omtrent religie, opvoeding en onderwijs, hobby en creativiteit en voeding.

http://www.christofoor.nl

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Steniaweg 32
3702 AG
Zeist
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.