Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Triodos Fair Share Fund - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Triodos Fair Share Fund

Ontwikkelingssamenwerking (Sociale economie)

Triodos Fair Share Fund biedt particuliere beleggers in Nederland de mogelijkheid om lokaal ondernemerschap in ontwikkelingslanden te stimuleren. Het fonds, opgericht in 2002, investeert in microfinanieringsinstellingen in ontwikkelingslanden, Oost-Europa en Centraal-Azië via leningen en via deelnemingen in het aandelenkapitaal. Het fonds is aandeelhouder in de volgende microfinancieringsinstellingen: Mibanco in Peru, XacBank in Mongolië, ACLEDA Bank in Cambodja, Kashf Microfinance Bank in Pakistan, FFP FIE in Bolivia en ACLEDA Bank Lao in Laos. Een senior Triodos Bank medewerker sinds namens het fonds in de Raad van Commissaris van deze instellingen en draagt hiermee de kennis en expertise van Triodos Bank als duurzame bank over.

http://www.triodos.com/microfinance

Ontwikkelingssamenwerking

In deze sector financiert Triodos Bank microfinancierings- instellingen, gecertificeerde biologische producenten, distributie en detailhandel, producenten en eindgebruikers; maar ook projecten op het gebied van electrificatie, drinkwater en afvalwater.

Adres:
Nieuweroordweg 1
3704 NE
Zeist
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.