Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Enclude - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Markies Nijmegen De Markies Nijmegen Professionele diensten
Dr. Hauschka Cosmetica Dr. Hauschka Cosmetica Professionele diensten
Engage! Engage! Professionele diensten
Eucc The Coastel Union Eucc The Coastel Union Professionele diensten

Enclude

Professionele diensten (Sociale economie)

Enclude, voorheen ShoreBank International en Triodos Facet, is een consultancy bedrijf gericht op de opbouw van inclusieve en duurzame lokale economieën. Enclude biedt geïntegreerde adviesdiensten en financiële bemiddeling waardoor de klanten en partners oplossingen kunnen ontwikkelen, implementeren en financieren, die leiden tot duurzame resultaten met positieve sociale en ecologische uitkomsten.

Duurzame ontwikkeling van micro en kleine bedrijven vormt voor Enclude de kern van de zaak: ondernemerschap zorgt niet alleen voor economische groei, maar kan ook bijdragen aan sociale ontwikkeling en aan de verbetering van het leefmilieu.

Enclude heeft (voorheen als Triodos Facet) al 25 jaar wereldwijd ervaring in duurzame bedrijfsontwikkeling en zij kan terugvallen op een netwerk van lokale partners en vertegenwoordigers in alle continenten.

Klanten zijn onder andere het Ministerie van Buitenlandse Zaken (DGIS), de Europese Commissie, de Wereldbank (en geassocieerde banken), bilaterale donoren, medefinancieringsorganisaties (zoals Hivos, Oxfam Novib, Cordaid en ICCO) en ook een groot scala van organisaties in ontwikkelingslanden.

Specialisaties van Enclude zijn het ontwikkelen en versterken van financiële organisaties voor het MKB, het opzetten van systemen en organisaties voor niet-financiële bedrijfsondersteuning, het bevorderen van ondernemerschap en financieringsconstructies (o.a. voor duurzame energie).

http://encludesolutions.com/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Utrechtseweg
Zeist
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.