Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Tom Kwakernaat - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Theater de Kom Theater de Kom Kunst en cultuur
Urban Resort - Volkskrant Urban Resort - Volkskrant Kunst en cultuur
Urban Resort: ACTA Urban Resort: ACTA Kunst en cultuur

Tom Kwakernaat

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Thomas Kwakernaat is Contrabassist (Conservatorium Brussel/ Sweelinck Conservatorium) en verzorgt workshops en trainingen. Momenteel is zijn specialiteit het bijzondere instrument de "HANG", een Zwitserse uitvinding die ongeveer 12 jaar oud is. Het betoverende instrument is slechts mondjesmaat te verkrijgen en wordt door Thomas gebruikt bij meditaties, recepties, Yoga lessen en "stilte" concerten. In eigen studio componeert Thomas tevens in opdracht muziek op onder andere tekst en reclametunes.

http://www.tomkwakernaat.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Nieuwemeerdijk 346
1171 NV
Badhoevedorp
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.