Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Drukkerij Tienkamp - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Drukkerij Tienkamp

Productie (Sociale economie)

Drukkerij Tienkamp is de kleinste grote drukkerij van de wereld. Ze maakt hoofdzakelijk groot werk in haar kleine bedrijf op haar grote machines. Ze beschouwt haar drukwerk als Haute Cuisine: met de allermodernste middelen en de beste ingrediënten iets prachtigs maken. In haar visie hoort dat je als vakman geen troep maakt, je werkt zo schoon als überhaupt mogelijk is en alleen daardoor krijg je ook het beste product. Niet omdat de markt dat zou vragen, maar omdat ze dat belangrijk vindt. Daarom gebruikt ze vanaf de oprichting in 1999 alleen de techniek van waterloos offset, veruit de minst belastende druktechniek met veruit het mooist mogelijke drukresultaat. De inkt op plantaardige basis en de digitale directe drukplaatvervaardiging verhogen de kwaliteit en verlagen de milieubelasting. Er is geen drukkerij die schoner produceert dan zij. Ze maakt kunst-, fotografie- en andere boeken, maar ook brochures, tijdschriften, kaarten, jaarverslagen en folders. Alles zo schoon mogelijk geproduceerd en met een perfecte kwaliteit.

http://www.duurzaamdrukwerk.nl

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Koningsweg 40
9731 AT
Groningen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.