Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Thuiszorg Rijn en IJssel

Zorg (Sociale economie)

Thuiszorg Rijn en IJssel is een AWBZ- toegelaten thuiszorgorganisatie en biedt sinds 1996. zorg en aanvullende dienstverlening bij de cliënt thuis. Thuiszorg Rijn en IJssel biedt huishoudelijke zorg, persoonlijke verzorging en specialistische verpleegkundige zorg. Rijn en IJssel levert zorg in natura, maar ook via het PersoonsGebonden Budget (kortweg PGB) of via particuliere inkoop van zorg. Medewerkers van Rijn en IJssel werken voor iedereen die thuiszorg nodig heeft binnen een straal van ongeveer vijfentwintig kilometer rondom Doetinchem; zeven dagen per week, 24 uur per dag.

http://www.wzvdegoudenleeuw.nl/rijnijssel/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Terborgseweg 37
Silvolde
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.