Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Theodoor Dekker GrandPianos - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Theater aan de Rijn Theater aan de Rijn Kunst en cultuur
Theater de Kom Theater de Kom Kunst en cultuur
Tom Kwakernaat Tom Kwakernaat Kunst en cultuur
Urban Resort - Volkskrant Urban Resort - Volkskrant Kunst en cultuur

Theodoor Dekker GrandPianos

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Theodoor Dekker is sinds 1985 in Amsterdam gevestigd als zelfstandig pianorestaurateur. Hij heeft met zijn bedrijf een grote nationale en internationale klantenkring opgebouwd. Piano’s en vleugels van alle belangrijke Europese pianobouwers vanaf circa 1850 worden volgens oorspronkelijke werkwijze hersteld en speelklaar gemaakt.

Het uitgangspunt van Theodoor Dekker is dat elk instrument opnieuw geschikt gemaakt wordt voor professioneel gebruik. En dan zoveel mogelijk met behoud van de authentieke grondstoffen en materialen. Steinway & Sons, Erard, Pleyel, Bechstein en Bluthner zijn bekende namen van piano’s die in het atelier van Dekker onder handen worden genomen.

Theodoor Dekker restaureerde instrumenten voor Het Gemeentemuseum Den Haag en leverde gerestaureerde vleugels aan diverse buitenlandse musea, waaronder een unieke Pleyel dubbelvleugel aan het Wurttembergisches Landesmuseum in Stuttgart. Bij gelegenheid worden de gerestaureerde vleugels en piano’s te koop aangeboden. Of ze worden verhuurd voor uiteenlopende evenementen en concerten in kerken, theaters en op festivals.

http://www.grandpianos.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Helmholtzstraat 53-55
1098 LE
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.