Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van textual - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
geWoonboot geWoonboot Professionele diensten
iinn Sustainable Beauty iinn Sustainable Beauty Professionele diensten
Antoon Reijntjens Architect Antoon Reijntjens Architect Milieutechnologie
Aurora Aurora Milieutechnologie

textual

Professionele diensten (Sociale economie)

textual is het vertaalbureau van Koert Braches in Utrecht. Zijn bureau vertaalt teksten van en naar het Duits, Engels en Nederlands. textual heeft ervaring met vertalen van teksten in vele vakgebieden en zorgt dat bij iedere opdracht moedertaalsprekers van de doeltaal betrokken zijn. Bij textual wordt ook veel waarde gehecht aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo maakt textual gebruik van milieuvriendelijke bureauartikelen en papier en gebruikt het stroom uit zonne-energie.

http://www.textual.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Ledig Erf 4
3582 EA
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.