Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van 't Groene Dal - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

't Groene Dal

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

In 1998 zijn Jillis de Winter en Marlene Zwart in Oosterbeek begonnen met hun biologische winkel ’t Groene Dal. De winkel is door de jaren heen uitgebouwd tot een ware speciaalzaak voor natuurvoeding in de regio. De winkel heeft uitgebreid assortiment van biologische producten, waaronder ook vele lokale biologische producten. Inmiddels hebben de ondernemers ook een tweede biologische winkel geopend in het Gelderse Velp. Deze winkel genaamd ‘Simply Delicious’ omvat ook een klein café.

http://www.simplydelicious.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Parkstraat 2
6881 JE
Velp
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.