Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Synergos - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Synergos

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Bij Synergos ontwikkel je verstand van voelen: de kunst van het afstemmen op je eigen gevoelens en op die van de mensen waarmee je leeft en werkt. Synergos kent drie organisatietakken: Opleiding, Praktijk en Zakelijk. In de Praktijk begeleid Synergos mensen van jong tot oud met een diversiteit aan hulpvragen, zoals overbelasting, relatieproblematiek, lichamelijke klachten, zwangerschap en ondersteuning bij sport. Synergos helpt in het bewust worden van gevoelens en het daarmee leren omgaan. In de Opleiding traint Synergos mensen in het ontwikkelen en het aanscherpen van hun voelende vermogens. In vier jaar kan men afstuderen als haptotherapeut, mentale begeleider in de sport of als bedrijfscoach of communicatietrainer. Binnen de Zakelijke tak richt Synergos zich op Talent en Organisatieontwikkeling. Mensen zijn de organisatie, talent moet je inzetten en interne communicatie is cruciaal. Synergos geeft assessments, coaching en trainingen om bedrijven hierin te begeleiden. Binnen elke tak geldt dat Synergos uitgaat van het belang en de kracht van gevoelens in de communicatie tussen mensen.

http://www.synergos.nl

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Regentesselaan 21
3818 HH
Amersfoort
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.