Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Studio M - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Studio M

Productie (Sociale economie)

Robert Schipper van Studio M ontwerpt bijzondere, monumentale tafels. De bedoeling is dat de tafels er natuurlijk uitzien, soms zelf ruig, maar tegelijkertijd glad en aangenaam aanvoelen. Voor zijn ontwerpen gebruikt Robert gerecycled hout waaronder grenen, azobé of lariks. Gerecyled hout heeft een heel eigen karakter. Juist daarom werkt Robert het liefst met deze houtsoorten, hij kan daarmee oud en nieuw verbinden. Zijn speciaal ontwikkelde schildertechniek ('materieschilderen') sluit goed aan bij het karakter van het hout. De tafelpoten (kolommen) zijn van hout of beton of afgewerkt met traditionele bouwmaterialen zoals daklein of delfsbaluwe of delfswitte tegels. De bladen bestaan uit oude houten schotten die afgeschreven zijn in de steenindustrie. Door de recycling van gebruikte houtsoorten is iedere tafel uniek en duurzaam; een tafel van Studio M kan makkelijk een paar honderd jaar mee.

http://www.tablesxl.com

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Hedikhuizerweg 3
5222 BC
Den Bosch
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.