Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Studio Carina Riezebos - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting Xpositron Stichting Xpositron Kunst en cultuur
Stichting de Verdieping Stichting de Verdieping Kunst en cultuur
Studio Claudy Jongstra Studio Claudy Jongstra Kunst en cultuur
Theater aan de Rijn Theater aan de Rijn Kunst en cultuur

Studio Carina Riezebos

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Studio Carina Riezebos aan de Wijkerstraatweg 211 in Velsen-Noord is de plek voor de liefhebber van glaskunst. De studio draagt de naam van de kunstenares Carina Riezebos. Zij ontwerpt en produceert vanaf 1996 haar eigen collectie glaswerk. De collectie bestaat uit twee groepen glaskunst Art en Appliance. Art vertegenwoordigt de kleinschalige producties, voornamelijk lichtmeubels en unica. Appliance staat voor het meer toegepaste werk zoals wijnglazen, karaffen, borden, kommetjes en vazen. De studio is dé plek waar je een overzicht kunt krijgen van het gehele assortiment van Carina Riezebos, je kunt er zowel de vaste collectie als de unica stukken bekijken en zien wat er de afgelopen jaren aan opdrachten is gedaan. Ieder product is volgens traditionele technieken met de mond geblazen en voortgekomen uit liefde voor het vak en vakmanschap. De producten zijn van hoge kwaliteit en gegarandeerd een bijzonder bezit.

http://www.carinariezebos.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Wijkerstraatweg 211
1951 EE
Velsen-Noord
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.