Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Marinas Exceptional Textiles - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Maria Roosen Maria Roosen Kunst en cultuur
Mathilde ter Heijne Mathilde ter Heijne Kunst en cultuur
Mediamatic Mediamatic Kunst en cultuur

Marinas Exceptional Textiles

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Marinas Exceptional Textiles is een ontwerpbureau gespecialiseerd in oppervlaktes die indsutrieel worden vervaardigd en worden toegepast in de architectuur. Dat kan textiel zijn, maar ook allerlei ander materiaal. Marinas combineert in haar werk pure eenvoud met de eisen van het complexe alledaagse leven en de mogelijkheden van het industriële proces. Daarnaast adviseert Marinas klanten uit de industriële en architecturale branche over productontwikkeling. Bedrijven kunnen ook op maat ingrepen in de ruimte laten ontwerpen. De kennis van het bureau op het gebied van kleur en materiaal wordt in deze unieke projecten optimaal benut. Marina Strumphler is de naam achter het bedrijf. Zij combineert haar visie over het ontwerpen van publieke ruimte met creativiteit in kleur, patroon en materiaal. Marina studeerde af als ontwerper in driedimensionale ruimte en haalde een diploma in textielontwerpen. Ze staat bekend om haar innovatieve en spannende ontwerpen.

http://www.marinastextiles.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Korte Papaverweg 7
1032KA
AMSTERDAM
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .