Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Strix Lease Service - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Specialisterren Specialisterren Professionele diensten
Stichting Wielewaal Stichting Wielewaal Professionele diensten
Turtle Beach VFX Turtle Beach VFX Professionele diensten
Tuyu Tuyu Professionele diensten

Strix Lease Service

Professionele diensten (Sociale economie)

Strix Lease Service is een merkonafhankelijke leasemaatschappij, in 2004 opgericht door Norbert Karthaus en Boudewijn Hiltermann. Strix Lease Service is in staat de klant een flexibele dienstverlening en een perfecte service te bieden waar men bij leasing om vraagt. Het uitgangspunt van de klant staat altijd centraal. Onder de naam Hybride Lease vermarkt Strix Lease Service hybride lease-auto’s. Bij een hybride auto zorgen de benzinemotor en generator ervoor dat de accu’s voortdurend opgeladen blijven. Het resultaat is een gemiddeld verbruik van rond de vijf liter per 100 kilometer, en een uitstoot van CO2 die ver beneden de huidige norm ligt. Niet alleen wordt er met hybride Lease 15 % op de autokosten bespaard, maar de uitstoot van CO2 wordt met 40% teruggebracht. Directeur Norbert Karthaus verwacht dat hybride auto’s een steeds belangrijker deel zullen gaan uitmaken van de totale leasemarkt.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.strixleaseservice.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Saturnusstraat 25b
2132 HB
Hoofddorp
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.