Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Xpositron - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting V2 Stichting V2 Kunst en cultuur
Stichting de Verdieping Stichting de Verdieping Kunst en cultuur
Studio Carina Riezebos Studio Carina Riezebos Kunst en cultuur

Stichting Xpositron

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Stichting Xpositron verhuurt atelierruimtes, werkplaatsen en studio's aan ondernemende kunstenaars, ambachtslieden en de creatieve industrie. Xpositron is gevestigd in Amsterdam Westpoort en heeft als doelstelling: het voorzien in, en beheren van betaalbare werkruimtes waar kunstenaars en andere creatieven elkaar kunnen stimuleren en consulteren. In Xpositron werken schilders, beeldhouwers, fotografen, architecten, vormgevers, grafisch ontwerpers, theatermakers, dansers, meubel-& interieurmakers, organisators, muzikanten, sound engineers, een sfeermaakster, een zeefdrukker, een keramist, een cateraar en een vinoloog. Waar de ateliers een laboratoriumfunctie naar binnen toe hebben voor de gebruikers, heeft het geheel van de organisatie als sociaal experiment een laboratoriumfunctie naar buiten. Xpositron draagt zo als broedplaats op een economisch verantwoorde manier bij aan het klimaat van een sociaal-creatieve stad.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.xpositron.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Elektronstraat 12-14
1014 AP
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.