Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Wielewaal - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Seats2meet Seats2meet Professionele diensten
Specialisterren Specialisterren Professionele diensten
Strix Lease Service Strix Lease Service Professionele diensten
Turtle Beach VFX Turtle Beach VFX Professionele diensten

Stichting Wielewaal

Professionele diensten (Sociale economie)

Stichting Wielewaal organiseert vakanties en vakantiedagopvang (kinderthemaweken) voor kinderen en jongeren met een beperking. Er zijn vakantieactiviteiten voor jongeren met een lichamelijke handicap, meervoudig complexe handicap en jongeren met ADHD/Autisme Spectrum Stoornis. De vakanties en kinderthemaweken worden begeleid door jonge, enthousiaste vrijwilligers. Uitgangspunt is dat iedereen die wil ook daadwerkelijk mee kan, ongeacht de zwaarte van de beperking. Het vakantieaanbod van Wielewaal heeft voor iedereen wel wat leuks: van Pinkpop tot Petten aan Zee en van Texel tot Toscane. Naast de vakanties organiseert Wielewaal ook dagopvang in de vorm van kinderthemaweken in de schoolvakanties. De vakantiedagopvang vindt plaats op diverse scholen voor speciaal onderwijs in Nederland. Onder begeleiding van vrijwilligers doen kinderen allerlei leuke activiteiten binnen een thema. Op deze manier kunnen kinderen met beperking in een veilige, prettige omgeving vakantie vieren en worden de ouders en de rest van het gezin ontlast.

De financiering door Triodos Bank is mogelijk gemaakt door een borgstelling van het NSGK borgstellingsfonds.

http://www.wielewaal.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Regentesselaan 20-26
1217 EG
Hilversum
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.