Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Werkruimten Kunstenaars - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting Tok Stichting Tok Kunst en cultuur
Stichting V2 Stichting V2 Kunst en cultuur
Stichting Xpositron Stichting Xpositron Kunst en cultuur
Stichting de Verdieping Stichting de Verdieping Kunst en cultuur

Stichting Werkruimten Kunstenaars

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In 1965 werd de Stichting Werkruimten Kunstenaars opgericht met het doel om kunstenaars aan betaalbare werkruimte in de gemeente Utrecht te helpen. Nu, gedoopt tot de stichting SWK Kunsthuisvesting Utrecht, beheren en ontwikkelen zij nog steeds werkruimten voor kunstenaars in en rond Utrecht. De stichting laat zich omschrijven als eigenaar en beheerder van cultureel vastgoed. Ze beheren panden voor korte of langere tijd en realiseren daarin werkruimte die kunstenaars en kunstinstellingen kunnen huren. Naast atelierruimtes verhuren ze ook zaalruimtes, bijvoorbeeld voor repetities. Alle professioneel werkende kunstenaars kunnen zich inschrijven, mits zij een discipline uitoefenen die aan een wettelijk erkend kunstvakopleidingsinstituut wordt onderwezen.

http://www.swk030.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Lauwerecht 12
3514 BB
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.