Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Warmonderhofboomgaard - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Urban Cacao Urban Cacao Natuurvoeding
Via Natura Via Natura Natuurvoeding
Willem & Drees Willem & Drees Natuurvoeding
Winkel van de Natuur Winkel van de Natuur Natuurvoeding

Warmonderhofboomgaard

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Biologisch dynamisch fruitteeler Wil Sturkenboom runt samen met medewerkers en studenten van de Warmonderhofopleiding (waar Wil praktijkdocent is) de Warmonderhofboomgaard. 30 ha bd fruit: vooral appels, peren en rode bessen. In juni 2010 werd Wil gekozen tot "smaakheld van Flevoland". De jury roemde Wil om zijn geloof/idealisme als het gaat om nieuwe smaakvolle appelrassen. Rassen die hij samen met medewerkers en Warmonderhof-studenten kiest, proeft en produceert. En degenen die Wil kennen, weten dat Wil over elk van 'hun' rassen super enthousiast is. "Een prachtig appeltje, super smaak, goed biologisch te telen, lekker fris, goed te bewaren, lekker .... " Wil trekt er hard aan om deze echt smaakvolle rassen onder de aandacht van de consument te brengen. Maar die denken (te) vaak nog dat ze alleen Elstar en jonagold willen. Omdat ze zoveel mogelijk fruit (liefst rechtstreeks naar de consumenten) in Nederland willen verkopen, lanceerden ze de site Fruitenfris.nl. Hier kunnen particulieren en bedrijven uit heel Nederland hun eigen smaakvolle appels, peren én de sappen bestellen die ze vervolgens via TNT thuisbezorgd krijgen.
Daarnaast is Wil mede-oprichter van de Hofwebwinkel en geeft hij theorielessen aan de deeltijdopleiding van Warmonderhof. Kortom een zeer actieve ondernemer die een belangrijke rol speelt in (de ontwikkeling van) de biologische fruitsector.

http://www.warmonderhofboomgaard.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Knooplaan 6
8251 SJ
Dronten
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.