Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Veldwerk Nederland - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting Veldwerk Nederland

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Stichting Veldwerk Nederland (SVN) is het Kennis- en Praktijkcentrum voor Natuureducatie. SVN stimuleert een duurzame leefstijl, door verbondenheid tussen de mens en zijn leefomgeving te bevorderen. Alle projecten en activiteiten van SVN richten zich op verwondering en beleving. Het uitgangspunt is 'leren door zelf te ontdekken'. Dit doet SVN met tal van partners, zowel regionaal, nationaal als internationaal. Het duurzaam denken en handelen wordt vormgegeven door het ontwikkelen, verspreiden en uitvoeren van sprankelende en vernieuwende educatieve programma's en activiteiten in de natuur. De inspiratie daarvoor haalt SVN uit de wetenschap en uit de dagelijkse praktijk van haar eigen praktijkcentra. De verspreiding ervan gebeurt via intermediairs als scholen, kinderopvang, natuurorganisaties en NME-centra.

http://www.veldwerknederland.nl

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Het Woldhuis 11
7325 WN
Apeldoorn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.