Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Van Eigen Erf - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Springhoeve Springhoeve Biologische landbouw
Stichting Loverendale Stichting Loverendale Biologische landbouw
Sumiran Sumiran Biologische landbouw
V.O.F. van Dijk - van Lagen V.O.F. van Dijk - van Lagen Biologische landbouw

Stichting Van Eigen Erf

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Stichting Van Eigen Erf bestaat uit een netwerk van biologische boeren die hun producten regionaal verkopen, via boerderijwinkels of via internet. De webwinkel ‘Biologisch goed’ is een initiatief van vijf boeren en tuinders uit Zuid-Holland. Zij hebben samen de Coöperatieve Biologische Producentenvereniging Zuid-Holland opgericht. Deze Stichting heeft tot doel het stimuleren van de regionale afzet van biologische bedrijven. Van Eigen Erf staat voor korte lijnen van land naar klant (dus weinig ‘productkilometers’), zoveel mogelijk producten vers uit eigen regio, ambachtelijk geproduceerde producten (dit in tegenstelling tot de meer geïndustrialiseerde bedrijven in de gangbare landbouw) en een gegarandeerde biologische productie.

http://www.vaneigenerf.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Op den Bergen 10
5975 NS
Sevenum
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.