Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting V2 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting Stimulans Stichting Stimulans Kunst en cultuur
Stichting Tok Stichting Tok Kunst en cultuur

Stichting V2

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In 1981 richtte een groep multimedia kunstenaars de Stichting V2 ‘Instituut voor onstabiele media’ op. Het in Rotterdam gevestigde V2 is een interdisciplinair centrum voor kunst en media technologie. V2 houdt zich bezig met het onderzoeken en presenteren van ontwikkelingen op het gebied van kunst, media en technologie in de samenleving. V2 organiseert verschillende activiteiten waarmee een platform wordt gecreëerd en kritische blik wordt geworpen op recente ontwikkelingen op het gebied waar kunst, media en technologie elkaar kruisen. Een voorbeeld van zo’n activiteit is het Dutch Electronic Art Festival (DEAF) een interdisciplinaire biënnale rond kunst, technologie en samenleving.

http://www.v2.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Eendrachtsstraat 10
3012 XL
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.