Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Urban Resort - Volkskrant - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Tom Kwakernaat Tom Kwakernaat Kunst en cultuur
Urban Resort: ACTA Urban Resort: ACTA Kunst en cultuur
Vanessa Vromans Vanessa Vromans Kunst en cultuur

Urban Resort - Volkskrant

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Stichting Urban Resort realiseert goedkope ruimte voor de culturele en creatieve sector, ook wel broedplaatsen genoemd. Urban Resort treedt op als de ontbrekende schakel tussen het grote aanbod aan leegstaande werk- en kantoorruimtes in en om Amsterdam, en groepen kunstenaars, ambachtslieden en (door)startende ondernemers in de creatieve industrie op zoek naar betaalbare werkruimtes. De stichting richt zich vooral op de vraag van kunstenaars en culturele, creatieve ondernemers, zowel startend als reeds langer bezig, met slechts een gering inkomen en met een onzekere economische basis en toekomst. Het permanent opsporen, benaderen, werven en selecteren van (potentiële) ondernemers behoort tot de speerpunten van de stichting. Urban Resort ondersteunt en begeleidt groepen op het gebied van zelfbeheer en zelfwerkzaamheid. Dit draagt bij aan besparingen op de verbouw- en exploitatiekosten, bevordert de onderlinge uitwisseling en creëert een grote mate van betrokkenheid.

De broedplaats in het voormalig Volkskrantgebouw aan de Wibautstraat is een van de projecten van Urban Resort. Dit gebouw heeft een nieuwe toekomst gekregen, maar ook de voorkant van het oude gebouw wordt momenteel verbouwd. In het oude Volkskrantgebouw zit nu het 'Volkshotel' met allerlei verschillende functies: hotel, horeca, broedplaats en flexwerkplekken.

http://www.urbanresort.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Wibautstraat 150
1019 GR
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.