Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Stichting Thedinghsweert

Zorg (Sociale economie)

Op het Gelderse platteland aan de vruchtbare oevers van De Linge ligt de biologisch-dynamische zorgboerderij Thedinghsweert.
Thedinghsweert is een woon- werkboerderij met bakkerij en natuurvoedingswinkel. Dagelijks komen er mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of psychiatrische problematiek om te werken. Samen met ervaren begeleiders werken ze in groepjes op de akkers, in de kas, stal of schuur of in de ambachtelijke bakkerij of winkel.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in restaurant BuitenSporig! te werken. Onder leiding van een professioneel horecateam wordt gewerkt in de keuken, de bediening, de catering, de zalen, de huishoudelijke of technische ondersteuning.

Stichting Thedinghsweert staat voor de kernwaarden zelfontplooiing, het dragen van verantwoordelijkheid, sociale integratie en respectvol omgaan met mens, dier en natuur in een productieve sfeervolle omgeving.

http://www.thedinghsweert.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Thedinghsweert 25
4017 NR
Kerk Avezaath
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.