Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Russisch Orthodox Kerkgebouw Deventer - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting het Kloosterhuis Stichting het Kloosterhuis Levensbeschouwing
Venwoude Venwoude Levensbeschouwing

Stichting Russisch Orthodox Kerkgebouw Deventer

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

De Stichting Russisch Orthodox Kerkgebouw Deventer beheert de in Deventer gelegen orthodoxe parochie. De parochie heeft zo’n 110 leden en wordt naast Nederlanders ook veel bezocht door mensen uit traditioneel orthodoxe landen. De kerkdiensten worden gehouden in het Nederlands maar bevatten meestal ook enig Kerkslavisch. Daarnaast wordt de kerk ook gebruikt voor huwelijks- en begrafenisceremonies en worden er doopdiensten gehouden. De kerk bestrijkt een grote regio. Een eerste ontmoeting met de parochie vindt meestal plaats tijdens de wekelijkse, 's zondagse H. Liturgie, die om 10.30 uur begint.

http://petrusenpaulus.eu

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Korte Assenstraat 13
7411 JP
Deventer
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.